Варненци сигнализират за намерени мъртви кучета в затворен автомобил: Жена сигнализира

...
Варненци сигнализират за намерени мъртви кучета в затворен автомобил: Жена сигнализира
Коментари Харесай

Варненци откриха две мъртви кучета в заключен автомобил

Варненци алармират за открити мъртви кучета в затворен автомобил: 

Жена алармира в обществената мрежа Фейсбук за изоставени в кола кучета. Тя твърди, че животните са се удушили от горещина и дефицит на въздух и са умрели, предава.

Тя споделя още, че две дами са разрушили стъклото на колата, с цел да спасят кучетата, само че към този момент е било късно, а това се наложило, тъй като мъжът, който се явявал лидер на автомобила, вдигнал телефона, само че отказал да отиде на място и да отвори колата.

В същото време Варна има подслон за кучета в Каменар, където изискванията са подлежащи на непрекъсната рецензия.

Преди известно време беше наложено краткотрайно затваряне на приюта, където животните, които са чипирани, трябваше да бъдат кастрирани и имунизирани и да бъдат върнати на местата, където са хванати или да бъдат предадени на други приюти.

От Областната дирекция по сигурност на храните оповестиха, че в кучкарника в Каменар има към 50 животни, за които са обезпечени гледачи.

По думите им Общината като притежател на приюта за безстопанствени кучета би трябвало да се погрижи за обезпечаването на ветеринарномедицинско обслужване и неговата активност да бъде нормализирана.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР